شهرداری ها ویترین نظام هستند
به گزارش پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اقبالیه:شهردار اقبالیه در جلسه با نماینده مردم شهرستان قزوین ، آبیک و البرز با بیان اینکه شهرداری ها ویترین نظام هستند، گفت: اگر دولتمردان به شهرداری ها بیشتر توجه کنند قطعا رضایت مندی مردم از آنها بیشتر خواهد بود چرا که خدمات دولت بیشتر در شهرها نمود پیدا می کند.
مهندس سلمانی تصریح کرد: شهر اقبالیه با سابقه تاریخی و درخشان از این امر مستثنی نیست و با توجه به عبور چندین استان از شهر اقبالیه و موقعیت خاص آن، نیاز به توجه بیشتر دارد.
سلمانی در بخشی دیگر از سخنان خود به بیان برخی از مشکلات و نواقص شهر از جمله تکمیل پارک خانواده، اجرای کمربند شمالی، اجرای فاضلاب شهری ، اجرای طرح های بافت فرسوده و احداث درمانگاه شبانهروزی پرداخت و خطاب به نماینده مردم شهرستان قزوین ، آبیک و البرز؛ بیان کرد: این طرح ها جزء مطالبات مهم مردم و نیازهای اساسی شهر است اما تامین بودجه این پروژه ها از بودجه سالانه، بضاعت و توان شهرداری خارج است.
مهندس سلمانی با تاکید بر لزوم تامین بودجه این طرح ها از طریق اعتبارات شهرستانی، استانی و کشوری از دکتر آبنوش درخواست کرد در زمینه تامین اعتبارات مورد نیاز با شهرداری و شورای همکاری نماید.